Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
SERVEIS 

CAIXA DE RESISTÈNCIA I SOLIDARITAT

És una caixa per a resistir en el cas de vaga o d'acomiadament a l'empresa per motius sindicals.

És l'instrument de solidaritat i ajuda mútua a tots els afiliats/des de la USOC. Els fons econòmics de la CRS són destinats a la solidaritat econòmica amb els afiliats en cas de vaga, tancament patronal, acomiadament o sancions, quan aquests siguin provocats per causes sindicals (veure reglament Caixa de Resistència i solidaritat).

La CRS et permet exercir amb més llibertat el teu dret de vaga, a més cobreix les sancions motivades per l'exercici profesional. En cas d'invalidesa o mort com a conseqüència d'accident fora de la jornada laboral també s'apliquen les prestacions de la CRS.

Quan a l'empresa on treballeu es prevegui que, per qualsevol raó, es convoca una vaga és necessari posar-se en contacte amb la teva federació i amb el responsable de la Caixa de Resistència i Solidaritat de la USOC.

Si a la teva empresa hi ha un acomiadament (treballador/treballadora afiliat a la USOC) que estigui motivat per raons sindicals, posa't en contacte amb la teva federació i amb el responsable de la Caixa de Resistència i Solidaritat de la USOC.

Per a més informació truqueu al
93 329 81 11


:: Reglament CRS  descarregar arxiu