Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
Ensenyament Usoc
Seguretat Privada USOC
Formació
Solidaritat Sotermun
Confederación USO
Confederació Europea de Sindicats
Confederació Sindical Internacional
USO-ASISA
BENVINGUDA

 

USOC, la força del sindicalisme autònom dels treballadors i les treballadores. La Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) és la tercera força sindical en representació i nombre d'afiliats. Fundada l'any 1966 el sindicalisme autònom i independent que defensem està implantat a tots els territoris i sectors productius de Catalunya.

La USOC aposta per un model sindical basat en la participació dels treballadors a la presa de decisions i el desenvolupament del sindicalisme als centres de treball. La nostra cultura sindical és el resultat d'una pràctica basada en la discussió, l'acció i la negociació per avançar en la defensa dels drets dels treballadors i treballadores.

El sindicat ha crescut a partir d'aquestes premises i avui dia té implantació a tot el pais on avança el model de sindicalisme que defensem. Un sindicalisme que, al segle XXI, ha superat els seus inicis industrials per esdevenir també de serveis i multisectorial.

La USOC dedica bona part dels seus recursos, finançats amb les quotes dels afiliats i afiliades, a oferir diversitat de serveis sindicals: assessoria jurídica, laboral, habitatge, assegurances, etc. Ara posem a la vostra disposició també aquesta nova eina, el Portal Sindical "USOC a la x@rxa", per tal d'aconseguir més i major eficàcia a la nostra tasca sindical. La voluntat de la USOC és donar un millor servei a tots els treballadors, espero que aquest nou instrument d'informació, comunicació i assessorament us sigui d'utilitat.

Benvingut, benvinguda al Portal Sindical de la USOC.

                  


María Recuero

Presidenta Comissió Gestora USOC